Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ο Bolsonaro - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη φυλακή

Στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ο Bolsonaro - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη φυλακή
Ο Jair Bolsonaro νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο
Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου DF Star στην Μπραζίλια με βακτηριακή βρογχοπνευμονία, ανακοίνωσε η σύζυγός του, Michelle Bolsonaro.
«Οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν διπλής πλευράς βακτηριακή βρογχοπνευμονία, πιθανότατα από εισρόφηση. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου DF Star, την οποία δημοσίευσε η Michelle Bolsonaro στο Instagram.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Bolsonaro εισήχθη στο νοσοκομείο αφού παρουσίασε υψηλό πυρετό, χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, έντονη εφίδρωση και ρίγη.
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας λαμβάνει μη επεμβατική κλινική υποστήριξη και ενδοφλέβια αντιβιοτική αγωγή.
Ο Bolsonaro μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη φυλακή Papudinha, όπου εκτίει την ποινή του.
Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας βρίσκεται στη φυλακή από τις 15 Ιανουαρίου και εκτίει ποινή 27 ετών και 3 μηνών σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος του 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης